ClickCease

dunico

Jouw partner in communicatie

“Mooie dingen maken voor klanten”

Dunico is een full service reclamebureau dat je allerlei marketing & communicatie mogelijkheden biedt om je merk in de markt te zetten of je merk te versterken. In alles wat wij doen stellen wij ons de vraag:

 

 

“Wordt jouw bedrijf hier beter van?”

Wij kijken niet alleen naar het verbeteren van je merkpositionering, maar ook naar het daadwerkelijk binnenhalen van leads of verkopen.

 

Wat Dunico echt uniek maakt zijn onze talentvolle medewerkers. Zij hebben allen een passie voor hun vak en staan te trappelen om mooie dingen voor je te maken. Daarbij zullen zij niet nalaten om hun enthousiasme ook aan jou over te brengen!

 

Naast het bouwen, onderhouden en hosten van websites en webwinkels verzorgen wij media inkoop, e-mail marketing, abri campagnes, animatiefilms, opmaak van advertenties, ontwerp van huisstijlen en andere vormen van marketing & communicatie voor zowel multinationals als MKB bedrijven.

 

Wij kunnen jouw bedrijf helpen om beter gevonden te worden in de zoekmachines. Hierbij  kun je denken aan SEO (=zoekmachine optimalisatie), SEA (=zoekmachine adverteren) en social media management.

 

Wij hebben een hands-on mentaliteit en gaan een nieuwe uitdaging niet uit de weg. Ons ervaren en deskundige team staat klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

 

Enthousiast geworden over onze website? Stuur een mailtje of bel ons!

 

*Bij ons geen eindeloze telefoon carrousels, maar een deskundige medewerker die je graag alle mogelijkheden uitlegt.*

Ruud Onclin
Business Development
Daphne Mulder
Graphic & web designer
Dimitri Armenakis
Webdeveloper
Samen op zoek naar opportunities?

Laat je verassen door onze verfrissende manier van denken en werken en neem contact op. Geen telefoon carroussel, geen lange wachttijden en onze deskundige medewerkers hebben allemaal een handson mentaliteit.

Enthousiast geworden

easy scan

vraag de gratis easy scan aan!

gratis analyse en advies voor jouw bedrijf.

meer weten over de easy scan? klik hier.